All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Selected visual results of beef marbling in Wagyu-sired animals under the effect of age and sex.

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26788462%3A_____%2F18%3AN0000004" target="_blank" >RIV/26788462:_____/18:N0000004 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

    <a href="http://www.vuchs.cz/soubory/mramor2018.pdf" target="_blank" >http://www.vuchs.cz/soubory/mramor2018.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Vybrané obrazové výsledky stavu mramorování masa kříženců plemene wagyu pod vlivem různých hladin věku a pohlaví

  • Original language description

    Audiovizuální výstup obsahuje fotografie mramorování u hovězího masa – svalu m. longissimus thoracis. 50 fotek zahrnuje 4 kategorie skotu – býci, jalovice, voly a krávy. Jedná se o křížence plemeníků wagyu s kříženci plemen charolais, blonde d´Aquitaine a simentálského skotu v mateřské pozici. Fotografie byly pořízeny na úrovni 8-9 hřbetního obratle v letech 2014-2018. Na fotografiích je patrné žádné nebo slabší mramorování u býků z let 2014-2016 a vynikající mramorování u jalovic a volů, dostatečné pro konzumenty v České republice. U části zvířat je stupeň mramorování na světové úrovni, splňující kritéria pro nejnáročnější steakovou gastronomii. Fotografie jsou seřazeny podle let, dále podle pohlaví a jsou doplněny informacemi o plemenné příslušnosti a věku při porážce. Dostupné jsou také údaje o výživě zvířat. Fotografie k roku 2018, tzn. od strany 33 dále, jsou opatřeny hypertextovým odkazem do databáze serveru https://www.hovezimaso.cz/.

  • Czech name

    Vybrané obrazové výsledky stavu mramorování masa kříženců plemene wagyu pod vlivem různých hladin věku a pohlaví

  • Czech description

    Audiovizuální výstup obsahuje fotografie mramorování u hovězího masa – svalu m. longissimus thoracis. 50 fotek zahrnuje 4 kategorie skotu – býci, jalovice, voly a krávy. Jedná se o křížence plemeníků wagyu s kříženci plemen charolais, blonde d´Aquitaine a simentálského skotu v mateřské pozici. Fotografie byly pořízeny na úrovni 8-9 hřbetního obratle v letech 2014-2018. Na fotografiích je patrné žádné nebo slabší mramorování u býků z let 2014-2016 a vynikající mramorování u jalovic a volů, dostatečné pro konzumenty v České republice. U části zvířat je stupeň mramorování na světové úrovni, splňující kritéria pro nejnáročnější steakovou gastronomii. Fotografie jsou seřazeny podle let, dále podle pohlaví a jsou doplněny informacemi o plemenné příslušnosti a věku při porážce. Dostupné jsou také údaje o výživě zvířat. Fotografie k roku 2018, tzn. od strany 33 dále, jsou opatřeny hypertextovým odkazem do databáze serveru https://www.hovezimaso.cz/.

Classification

  • Type

    A - Audiovisual production

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    40201 - Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2018

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • ISBN

  • Place of publication

  • Publisher/client name

  • Version

  • Carrier ID