Marbling of meat
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26788462%3A_____%2F18%3AN0000039" target="_blank" >RIV/26788462:_____/18:N0000039 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Mramorování masa
Original language description
Příspěvek se zabývá problematikou ukládání vnitrosvalového tuku v mase, především hovězím. Tato schopnost je označována jako mramorování masa a je jedním z nejvýznamnějších ukazatelů kvality masa. V článku jsou popsány některé významné vlivy, které na tento proces působí.
Czech name
Mramorování masa
Czech description
Příspěvek se zabývá problematikou ukládání vnitrosvalového tuku v mase, především hovězím. Tato schopnost je označována jako mramorování masa a je jedním z nejvýznamnějších ukazatelů kvality masa. V článku jsou popsány některé významné vlivy, které na tento proces působí.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
40201 - Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2018
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů