Technology capacity in electrodialysis desalination applications whey
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F28676092%3A_____%2F11%3A%230000128" target="_blank" >RIV/28676092:_____/11:#0000128 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Kapacita technologie elektrodialýzy v aplikacích odsolování syrovátky
Original language description
Přednáška se zabývá odsolováním syrovátky pomocí elektrodialýzy, konkrétně návrhem technologie pro různé typy syrovátky.
Czech name
Kapacita technologie elektrodialýzy v aplikacích odsolování syrovátky
Czech description
Přednáška se zabývá odsolováním syrovátky pomocí elektrodialýzy, konkrétně návrhem technologie pro různé typy syrovátky.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
JP - Industrial processes and processing
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/FR-TI1%2F470" target="_blank" >FR-TI1/470: *Progressive technology of salty cheese whey processing</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2011
Confidentiality
C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník CHISA 2011
ISBN
978-80-905035-0-2
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
1
Pages from-to
114
Publisher name
ČSCHI
Place of publication
Praha
Event location
Srní
Event date
Oct 24, 2012
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—