Research of frequency of pathogenic and technological unfavourable microflora in milk, and the development of methods to the increasing of technological and hygienic guarantee of raw milk using to the produce of cheeses.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F49608851%3A_____%2F04%3A994476" target="_blank" >RIV/49608851:_____/04:994476 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/16193296:_____/04:994477
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Výskyt problematických mikroorganismů v syrovém a pasterovaném mléce, tvarohu a sýru
Original language description
Výskyt problematických mikroorganismů v syrovém a pasterovaném mléce, tvarohu a sýru
Czech name
Výskyt problematických mikroorganismů v syrovém a pasterovaném mléce, tvarohu a sýru
Czech description
Výskyt problematických mikroorganismů v syrovém a pasterovaném mléce, tvarohu a sýru
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QF3162" target="_blank" >QF3162: Research of frequency of pathogenic and technological unfavourable microflora in milk, and the development of methods to the increasing of technological and hygienic guarantee of raw milk using to the produce of cheeses.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2004
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník ze semináře 24.11.2004: Aktuální problémy řízení v chovu skotu.
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
3
Pages from-to
94-97
Publisher name
Rapotín
Place of publication
Rapotín
Event location
Praha
Event date
Jan 1, 2004
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—