Effect of maturity stage on estimation of net energy of clover forage
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F49608851%3A_____%2F06%3A%230000289" target="_blank" >RIV/49608851:_____/06:#0000289 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
angličtina
Original language name
Effect of maturity stage on estimation of net energy of clover forage
Original language description
The objective of the study was to determine the differences in nutrient content of corn forage and silage from the Bt-hybrid and its near-isogenic control conventional corn hybrid grown, harvested and ensilaged under identical conditions. In: Book of Abstracts of the 57th Annual Meeting of EAAP, Antalya,17. - 20. 9. 2006, p. 159, ISBN 90?8686?003?6, ISSN 1382?6077.
Czech name
Vliv stupně zralosti na stanovení obsahu netto energie jetelové píce.
Czech description
Cílem práce bylo stanovit rozdíly v obsahu živin kukuřičné hmoty a siláže vyrobené z Bt-hybridu a kontrolního konvenčního hybridu kukuřice pěstované, sklízené a silážované za stejných podmínek. In: Book of Abstracts of the 57th Annual Meeting of EAAP, Antalya,17. - 20. 9. 2006, p. 159, ISBN 90?8686?003?6, ISSN 1382?6077.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
GH - Nutrition of farm animals
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/1B53043" target="_blank" >1B53043: The production of quality and safe cereal products using different control strategies of maize and store products.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2006
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů