The principles and procedures of the analytical qualification proficiency testing for analyses of main milk components in the laboratories of milk recording.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F49608851%3A_____%2F06%3A8P001158" target="_blank" >RIV/49608851:_____/06:8P001158 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Principy a postupy výkonnostního testování analytické způsobilosti měření chemického složení v mléčných laboratořích.
Original language description
Uplatněná metodika je zaměřena na objasnění provádění: postupů kalibrace nepřímých instrumentálních metod pro analýzy hlavních složek mléka; metod hodnocení výsledků testů analytické způsobilosti mléčných laboratoří. Uplatněná metodika podává informace okonkrétních návrzích a metodách efektivnějších a efektnějších postupů řízení a kontroly analytické práce v mlékařství. Jsou popsány interpretační metody k navrženým postupům.
Czech name
Principy a postupy výkonnostního testování analytické způsobilosti měření chemického složení v mléčných laboratořích.
Czech description
Uplatněná metodika je zaměřena na objasnění provádění: postupů kalibrace nepřímých instrumentálních metod pro analýzy hlavních složek mléka; metod hodnocení výsledků testů analytické způsobilosti mléčných laboratoří. Uplatněná metodika podává informace okonkrétních návrzích a metodách efektivnějších a efektnějších postupů řízení a kontroly analytické práce v mlékařství. Jsou popsány interpretační metody k navrženým postupům.
Classification
Type
X - Unclassified
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QF3019" target="_blank" >QF3019: Research and development of improvement of the quality control tools at main milk composition analyses for economical purposes</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2006
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů