All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Adjustation principles and procedures - central instrumental calibration for analyses of main milk components in the laboratories of milk recording.

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F49608851%3A_____%2F06%3A8P001997" target="_blank" >RIV/49608851:_____/06:8P001997 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Adjustační principy a postupy ? centrální adjustace rutinních měření chemických složek v mléčných laboratořích.

  • Original language description

    Uplatněná metodika je zaměřena na objasnění provádění: postupů kalibrace nepřímých instrumentálních metod pro analýzy hlavních složek mléka prostřednictvím postupu centrální kalibrace; postupů přípravy kalibračních mléčných vzorků pomocí referenčních metod. Uplatněná metodika podává informace o konkrétních návrzích a metodách efektivnějších a efektnějších postupů řízení a kontroly analytické práce v mlékařství. Jsou popsány interpretační metody k navrženým postupům.

  • Czech name

    Adjustační principy a postupy ? centrální adjustace rutinních měření chemických složek v mléčných laboratořích.

  • Czech description

    Uplatněná metodika je zaměřena na objasnění provádění: postupů kalibrace nepřímých instrumentálních metod pro analýzy hlavních složek mléka prostřednictvím postupu centrální kalibrace; postupů přípravy kalibračních mléčných vzorků pomocí referenčních metod. Uplatněná metodika podává informace o konkrétních návrzích a metodách efektivnějších a efektnějších postupů řízení a kontroly analytické práce v mlékařství. Jsou popsány interpretační metody k navrženým postupům.

Classification

  • Type

    X - Unclassified

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QF3019" target="_blank" >QF3019: Research and development of improvement of the quality control tools at main milk composition analyses for economical purposes</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2006

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů