All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

An evaluation of the milk quality in terms of fatty acids distribution in milk fat, relationships between selected milk indicators examination

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F49608851%3A_____%2F06%3A8P005983" target="_blank" >RIV/49608851:_____/06:8P005983 - isvavai.cz</a>

  • Alternative codes found

    RIV/49608851:_____/06:#0000042

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Hodnocení kvality mléka z hlediska zastoupení mastných kyselin v mléčném tuku, vztahy s vybranými mléčnými ukazateli.

  • Original language description

    Příspěvek s původní prací zaměřenou na problematiku mastných kyselin v mléce. V průběhu zimní a letní sezóny bylo odebráno 16 bazénových vzorků mléka z osmi geneticky a výživářsky rozdílných chovů českého strakatého a holštýnského skotu. Aplikací fyzikálně-chemických metod byly vzorky charakterizovány celkem 37 mléčnými parametry a 27 daty o skladbě mastných kyselin. Regresní analýzou byly nalezeny některé zajímavé vztahy mezi obsahem mastných kyselin (FAs) a běžnými i specifickými mléčnými ukazateli.

  • Czech name

    Hodnocení kvality mléka z hlediska zastoupení mastných kyselin v mléčném tuku, vztahy s vybranými mléčnými ukazateli.

  • Czech description

    Příspěvek s původní prací zaměřenou na problematiku mastných kyselin v mléce. V průběhu zimní a letní sezóny bylo odebráno 16 bazénových vzorků mléka z osmi geneticky a výživářsky rozdílných chovů českého strakatého a holštýnského skotu. Aplikací fyzikálně-chemických metod byly vzorky charakterizovány celkem 37 mléčnými parametry a 27 daty o skladbě mastných kyselin. Regresní analýzou byly nalezeny některé zajímavé vztahy mezi obsahem mastných kyselin (FAs) a běžnými i specifickými mléčnými ukazateli.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/1B44036" target="_blank" >1B44036: The increasing of the milk consumption by the study of impacts of the changed technologies in the milk production and impacts of health parameters of dairy cow herds on the nutritional quality and biological value of cow milk as foodstuff raw material</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2006

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Agroregion 2006 - Zvyšování konkurenceschopnosti v zemědělství, Sekce 1: Zdraví a kvalita produkce zvířat - základ konkurenceschopnosti

  • ISBN

    80-7040-869-3

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    4

  • Pages from-to

    113-116

  • Publisher name

    Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zemědělská fakulta

  • Place of publication

    České Budějovice

  • Event location

    České Budějovice

  • Event date

    Aug 24, 2006

  • Type of event by nationality

    CST - Celostátní akce

  • UT code for WoS article