All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Fatty acids composition of milk fat.

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60076658%3A12220%2F04%3A00005612" target="_blank" >RIV/60076658:12220/04:00005612 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Variabilita zastoupení mastných kyselin v mléčném tuku

  • Original language description

    Vzorky mléka byly odebrány od 12 dojnic českého strakatého plemene krmených stejnou krmnou dávkou a ustájených ve vazné stáji, stanovení matných kyselin bylo provedeno metodou plynové chromatografie. Celkem bylo stanoveno 26 mastných kyselin, průměrné zastoupení se pohybovalo v rozmezí 0,1 % (C20:2) až 32 % (C16:0). Celkové množství nasycených mastných kyselin bylo 61 %, mononenasycených 27,9 % a polynenasycených 6,4 %.

  • Czech name

    Variabilita zastoupení mastných kyselin v mléčném tuku

  • Czech description

    Vzorky mléka byly odebrány od 12 dojnic českého strakatého plemene krmených stejnou krmnou dávkou a ustájených ve vazné stáji, stanovení matných kyselin bylo provedeno metodou plynové chromatografie. Celkem bylo stanoveno 26 mastných kyselin, průměrné zastoupení se pohybovalo v rozmezí 0,1 % (C20:2) až 32 % (C16:0). Celkové množství nasycených mastných kyselin bylo 61 %, mononenasycených 27,9 % a polynenasycených 6,4 %.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2004

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Sborník souhrnů sdělení "31. semináře o jakosti potravin a potravinových surovin."

  • ISBN

    80-7157-753-7

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    1

  • Pages from-to

    19

  • Publisher name

    MZLU Brno

  • Place of publication

    Brno

  • Event location

    Brno

  • Event date

    Jan 1, 2004

  • Type of event by nationality

    EUR - Evropská akce

  • UT code for WoS article