All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

The effect of supplemental leucine on pre- and postprandial changes in plasma concentrations of methionine in dairy cows

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F49608851%3A_____%2F07%3A%230000280" target="_blank" >RIV/49608851:_____/07:#0000280 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    angličtina

  • Original language name

    The effect of supplemental leucine on pre- and postprandial changes in plasma concentrations of methionine in dairy cows

  • Original language description

    The objective of this experiment was to determine the posible effect of supplemental leucine on pre- and postprandial concentrations of plasma methionine. Pre- and postprandial changes in plasma concentration of methionine did not show any significant differences between experimental groups (P>0.05). The overall mean plasma concentration of methionine in C was 4.11 and in Leu 3.97 mg/g and was not significantly different (P>0.05). In: Výživa dojnic a kvalita mléka (ekologické, zdravotní a hygienické faktory kvality a bezpečnosti mléka jako suroviny a potraviny), Pohořelice, 23. 3. 2007, 62-66, ISBN 80-903142-8-7.

  • Czech name

    Vliv doplňku leucinu na pre- a postprandiální změny v koncentraci methioninu v plasmě dojnic

  • Czech description

    Cílem pokusu bylo určit možný vliv doplňku leucinu na pre- a postprandiální změny v koncentraci methioninu v krevní plasmě. . Příjem sušiny, mléčná užitkovost a obsah proteinu a tuku v mléce nebyl pokusným zásahem ovlivněn (P>0,05). Pre- a postprandiálnízměny v koncentraci methioninu v plasmě nebyly mezi skupinami průkazně odlišné (P>0,05). Průměrná koncentrace methioninu v plasmě byla u skupiny C = 4,11 mg/g a u Leu = 3,97 mg/g nebyla ovlivněna pokusným zásahem (P>0,05). In: Výživa dojnic a kvalita mléka (ekologické, zdravotní a hygienické faktory kvality a bezpečnosti mléka jako suroviny a potraviny), Pohořelice, 23. 3. 2007, 62-66, ISBN 80-903142-8-7.

Classification

  • Type

    O - Miscellaneous

  • CEP classification

    GH - Nutrition of farm animals

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/1B44037" target="_blank" >1B44037: The Conroll of Process of Milk and Chees Quality by the Essencial Amino Acids Supplementation.</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2007

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů