Profile changes in fatty acids related to the length of ageing beef
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F49608851%3A_____%2F07%3A8P008465" target="_blank" >RIV/49608851:_____/07:8P008465 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Změny ve struktuře vyšších mastných kyselin v závislosti na době zrání hovězího masa
Original language description
V práci je vyhodnocován vliv délky zrání hovězího masa na změnu profiliu mastných kyselin v inramuskulárním tuku masa býků.
Czech name
Změny ve struktuře vyšších mastných kyselin v závislosti na době zrání hovězího masa
Czech description
V práci je vyhodnocován vliv délky zrání hovězího masa na změnu profiliu mastných kyselin v inramuskulárním tuku masa býků.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GG - Zootechnics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QF4005" target="_blank" >QF4005: Optimalization of breeding program at raising Czech Pied Cattle in LFA train on maximum consumption bulky food stuffs from permanent grassland and health parameter of animals.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2007
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Bezpečnosť a kontrola potravín II.diel
ISBN
978-80-8069-861-4
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
6
Pages from-to
362-367
Publisher name
Slovenská polnohospodárska univerzita v Nitre
Place of publication
Nitra
Event location
Nitra
Event date
Mar 28, 2007
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—