BEEF QUALITY AFTER HIS AGEING
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F49608851%3A_____%2F07%3A8P009166" target="_blank" >RIV/49608851:_____/07:8P009166 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/62156489:43210/07:00108136
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Kvalita hovězího masa po jeho zrání
Original language description
V práci byla řešena problematika změny kvality hovězího masa v průběhu jeho zrání ve standartních fyzikálních podmínkách po dobu 7, 14, 21 a 28 dní.
Czech name
Kvalita hovězího masa po jeho zrání
Czech description
V práci byla řešena problematika změny kvality hovězího masa v průběhu jeho zrání ve standartních fyzikálních podmínkách po dobu 7, 14, 21 a 28 dní.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GG - Zootechnics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QF4005" target="_blank" >QF4005: Optimalization of breeding program at raising Czech Pied Cattle in LFA train on maximum consumption bulky food stuffs from permanent grassland and health parameter of animals.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2007
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Den masa 2007
ISBN
978-80-213-1645-4
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
3
Pages from-to
82-84
Publisher name
ČZU Praha
Place of publication
Praha
Event location
Praha
Event date
May 24, 2007
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—