All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Procedures and results of milk hygiene quality of cows and small ruminants

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F49608851%3A_____%2F09%3A%230000348" target="_blank" >RIV/49608851:_____/09:#0000348 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Postupy a výsledky hygienické kvality mléka krav a malých přežvýkavců

  • Original language description

    Práce se zabývá některými vybranými srovnáními hygienických postupů zajištění kvality mléka u krav, koz a ovcí. Také zmiňuje srovnání některých výsledků hygienických ukazatelů a jejich vztahů ke složení mléka u krav, koz a ovcí. Zmiňovanými ukazateli kvality mléka jsou zejména počet somatických buněk, celkový počet mikroorganismů, psychrotrofní mikroorganismy, sporuláty a výskyt patogenů včetně jejich citlivosti vůči vybraným antibiotikům u ovcí a koz. In: Farmářská výroba sýrů a kysaných mléčných výrobků VI., Mendelova univerzita v Brně, 2009. ISBN 978-80-7375-300-9.

  • Czech name

    Postupy a výsledky hygienické kvality mléka krav a malých přežvýkavců

  • Czech description

    Práce se zabývá některými vybranými srovnáními hygienických postupů zajištění kvality mléka u krav, koz a ovcí. Také zmiňuje srovnání některých výsledků hygienických ukazatelů a jejich vztahů ke složení mléka u krav, koz a ovcí. Zmiňovanými ukazateli kvality mléka jsou zejména počet somatických buněk, celkový počet mikroorganismů, psychrotrofní mikroorganismy, sporuláty a výskyt patogenů včetně jejich citlivosti vůči vybraným antibiotikům u ovcí a koz. In: Farmářská výroba sýrů a kysaných mléčných výrobků VI., Mendelova univerzita v Brně, 2009. ISBN 978-80-7375-300-9.

Classification

  • Type

    O - Miscellaneous

  • CEP classification

    GG - Zootechnics

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    Result was created during the realization of more than one project. More information in the Projects tab.

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2009

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů