Spectrum of volatile compounds of raw milk in Šumava region.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60076658%3A12220%2F00%3A00002513" target="_blank" >RIV/60076658:12220/00:00002513 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Spektrum těkavých látek v syrovém mléce v horské a podhorské části Šumavy.
Original language description
Použitím stripovací techniky metodou plynové chromatografie ve 25 vzorcích syrového mléka odebraného z 11 mléčných farem v oblasti Šumavy bylo stanoveno 20 různých těkavých látek. U osmi identifikovaných dvou a čtyřuhlíkatých látek byly zjištěny maximální koncetrace v rozmezí 0,04 - 14,7 mg/l.
Czech name
Spektrum těkavých látek v syrovém mléce v horské a podhorské části Šumavy.
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2000
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník "Agroregion 2000. Sekce ZOO-Živočišná výroba před vstupem do EU."
ISBN
80-7040-423-X
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
2
Pages from-to
—
Publisher name
JU Zemědělská fakulta
Place of publication
České Budějovice
Event location
—
Event date
—
Type of event by nationality
—
UT code for WoS article
—