Anti-nutritional substances in foodstuffs and possibilities of their regulation
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60076658%3A12220%2F03%3A00004848" target="_blank" >RIV/60076658:12220/03:00004848 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Antinutriční látky v potravinách a možnosti jejich regulace
Original language description
V práci je diskutován pojem "škodlivých látek" v sedmi kategoriích (v potravinách přirozeného původu, kontaminanty potravin, kontaminanty ze zemědělské výroby, kontaminanty z prostředí, z výroby a skladování, z tepelné úpravy potravin a kontaminanty z aditiv) a sledovány možnosti regulace škodlivých látek v potravinách.
Czech name
Antinutriční látky v potravinách a možnosti jejich regulace
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2003
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Výživa rostlin v trvale udržitelném zemědělství. Sborník z mezinárodní konference
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
5
Pages from-to
27-31
Publisher name
MZLU Brno
Place of publication
Brno
Event location
Brno
Event date
Jan 1, 2003
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—