All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Recommended procedures for development of dairy cow rearing with goal to produce milk as food raw material with higher content of health positive fatty acids in milk fat.

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60076658%3A12220%2F12%3A43883619" target="_blank" >RIV/60076658:12220/12:43883619 - isvavai.cz</a>

  • Alternative codes found

    RIV/26788462:_____/12:#0000600 RIV/26722861:_____/12:ZNMAST12 RIV/49608851:_____/12:#0000548

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Doporučené postupy pro rozvoj chovu dojnic s cílem produkovat mléko jako potravinovou surovinu s vyšším zastoupením zdravotně prospěšných mastných kyselin mléčného tuku.

  • Original language description

    Certifikovaná uplatněná metodika je zaměřena na: metodickou podporu rozvoje chovu dojnic, zejména pro ekologické a low input farmy s vlastní produkcí mléčných potravin se zvýšeným obsahem zdraví prospěšných mastných kyselin v mléčném tuku; zajištění podpory zaměstnanosti ve venkovském prostoru; produkci kvalitních potravinových surovin; podporu údržby krajiny; podporu zdraví spotřebitelů.

  • Czech name

    Doporučené postupy pro rozvoj chovu dojnic s cílem produkovat mléko jako potravinovou surovinu s vyšším zastoupením zdravotně prospěšných mastných kyselin mléčného tuku.

  • Czech description

    Certifikovaná uplatněná metodika je zaměřena na: metodickou podporu rozvoje chovu dojnic, zejména pro ekologické a low input farmy s vlastní produkcí mléčných potravin se zvýšeným obsahem zdraví prospěšných mastných kyselin v mléčném tuku; zajištění podpory zaměstnanosti ve venkovském prostoru; produkci kvalitních potravinových surovin; podporu údržby krajiny; podporu zdraví spotřebitelů.

Classification

  • Type

    N<sub>metC</sub> - Methodology certified by the authorised body

  • CEP classification

    GG - Zootechnics

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QH81210" target="_blank" >QH81210: The analyse of possibilities for increase of the level of health beneficial fatty acids in raw milk by targeted farm procedures</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2012

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Internal product ID

    QH 81210 CM 23

  • Regulation ID

    číslo osvědčení SVS/2012/043478-G

  • Technical parameters

    SVS/2012/043478-G Produkce mléčných potravin se zvýšeným obsahem zdraví prospěšných mastných kyselin. Provádí se na mléčných farmách s možností oddělit mléko pro specifickou produkci.

  • Economical parameters

    Ekonomický dopad je součástí rozvoje chovu dojnic pro podporu zaměstnanosti v méně využitelných a ekologických venkovských lokalitách. Zlepšení rámcových znalostí chovatelů může zvýšit provozní jistotu chovu dojnic uvedeného typu o 25 %.

  • Certification body designation

    Ústřední veterinární správa Státní veterinární správy České republiky

  • Date of certification

  • Method of use

    C - Výsledek je využíván bez omezení okruhu uživatelů