Use of probiotic strains Lactobacillus acidophilus and Bifidobacterium spp. as starter cultures in fermented meat products.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60076658%3A12220%2F14%3A43888191" target="_blank" >RIV/60076658:12220/14:43888191 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
slovinština
Original language name
Využití probiotických kmenů Lactobacillus acidophilus a Bifidobacterium spp. jako startovacích kultur ve fermentovaných masných výrobcích.
Original language description
Popsána technologie výroby fermentovaných masných výrobkůs použitím probiotických kultur. Byly analyzovány a interpretovány hlavní technologické parametry (pH, aw, sušina, tuk, počty laktobacilů a bifidobakterií). V základních údajích se oba typy výrobkůzásadně nelišily, počty probiotických bakterií překračovaly 106 KTJ/g I po dvou měsících skladování výrobků.
Czech name
—
Czech description
—
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
O - Projekt operacniho programu
Others
Publication year
2014
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Maso
ISSN
1210-4086
e-ISSN
—
Volume of the periodical
26
Issue of the periodical within the volume
2
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
3
Pages from-to
64-66
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—