All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

The effect of breed, parity and stege of lactation on proportion of milk fatty acids in goats.

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60076658%3A12220%2F17%3A43896469" target="_blank" >RIV/60076658:12220/17:43896469 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Vliv plemene, pořadí a stadia laktace na zastoupení mastných kyselin mléčného tuku koz

  • Original language description

    Cílem práce bylo posoudit změny v zastoupení mastných kyselin s krátkým, středně dlouhým a dlouhým řetězcem v závislosti na plemeni, pořadí a stadiu laktace. Zastoupení skupin mastných kyselin v mléčném tuku je ovlivněno několika faktory, především pak plemenem a stadiem laktace. U obou faktorů byla zjištěna statistická významnost u skupiny mastných kyselin s dlouhým řetězcem (0,01, resp. 0,05). Výrazné rozdíly v zastoupení mastných kyselin v rámci obou faktorů zjištěné v této práci však byly pravděpodobně způsobeny zejména krmnou dávkou, jejíž hlavní součástí byla pastva, která se v průběhu laktace rovněž výrazně mění.

  • Czech name

    Vliv plemene, pořadí a stadia laktace na zastoupení mastných kyselin mléčného tuku koz

  • Czech description

    Cílem práce bylo posoudit změny v zastoupení mastných kyselin s krátkým, středně dlouhým a dlouhým řetězcem v závislosti na plemeni, pořadí a stadiu laktace. Zastoupení skupin mastných kyselin v mléčném tuku je ovlivněno několika faktory, především pak plemenem a stadiem laktace. U obou faktorů byla zjištěna statistická významnost u skupiny mastných kyselin s dlouhým řetězcem (0,01, resp. 0,05). Výrazné rozdíly v zastoupení mastných kyselin v rámci obou faktorů zjištěné v této práci však byly pravděpodobně způsobeny zejména krmnou dávkou, jejíž hlavní součástí byla pastva, která se v průběhu laktace rovněž výrazně mění.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    40201 - Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QJ1510336" target="_blank" >QJ1510336: Research and support of production of nutritionally and beneficial milk products for consumers using targeted selection and modification of milk fat composition</a><br>

  • Continuities

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Others

  • Publication year

    2017

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Farmářská výroba sýrů a kysaných mléčných výrobků XIV. Sborník referátů ze semináře s mezinárodní účastí

  • ISBN

    978-80-7509-494-0

  • ISSN

  • e-ISSN

    neuvedeno

  • Number of pages

    3

  • Pages from-to

    45-47

  • Publisher name

    Mendelova univerzita v Brně

  • Place of publication

    Brno

  • Event location

    Brno

  • Event date

    May 18, 2017

  • Type of event by nationality

    EUR - Evropská akce

  • UT code for WoS article