All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Evaluation of fatty acid composition in organic goat milk during the lactation period

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F12%3A00187887" target="_blank" >RIV/62156489:43210/12:00187887 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Evaluation of fatty acid composition in organic goat milk during the lactation period

  • Original language description

    Cílem práce bylo zhodnotit vliv faktoru fáze laktace na obsahy jednotlivých mastných kyselin (MK) a dopočtených skupin MK v kozím mléce . sledování se uskutečnilo na eko-farmě Olešenka v průběhu roku 2011, na farmě jsou chovány kozy plemene hnědá krátkosrstá. Do sledování bylo zapojeno 9 koz na druhé laktaci, které byly po celou dobu sledování chovány na pastvě s příkrmem ovsa během dojení. Mastné kyseliny byly stanoveny pomocí plynové kapilární chromatografie. Fáze laktace měla statisticky průkazný vliv na všechny sledované MK. Nejvíce zastoupená byla kyselina palmitová a olejová. Obsah CLA byl nejvyšší uprostřed laktace.

  • Czech name

    Evaluation of fatty acid composition in organic goat milk during the lactation period

  • Czech description

    Cílem práce bylo zhodnotit vliv faktoru fáze laktace na obsahy jednotlivých mastných kyselin (MK) a dopočtených skupin MK v kozím mléce . sledování se uskutečnilo na eko-farmě Olešenka v průběhu roku 2011, na farmě jsou chovány kozy plemene hnědá krátkosrstá. Do sledování bylo zapojeno 9 koz na druhé laktaci, které byly po celou dobu sledování chovány na pastvě s příkrmem ovsa během dojení. Mastné kyseliny byly stanoveny pomocí plynové kapilární chromatografie. Fáze laktace měla statisticky průkazný vliv na všechny sledované MK. Nejvíce zastoupená byla kyselina palmitová a olejová. Obsah CLA byl nejvyšší uprostřed laktace.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GG - Zootechnics

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Others

  • Publication year

    2012

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Animal Physiology 2012

  • ISBN

    978-80-7375-616-1

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    6

  • Pages from-to

    92-97

  • Publisher name

  • Place of publication

    Brno

  • Event location

    Lednice

  • Event date

    May 24, 2012

  • Type of event by nationality

    WRD - Celosvětová akce

  • UT code for WoS article