All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

The content of significant fatty acids in goat milk during the lactation period

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F12%3A00188136" target="_blank" >RIV/62156489:43210/12:00188136 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    The content of significant fatty acids in goat milk during the lactation period

  • Original language description

    Cílem studie bylo zhodnotit vliv fáze laktace na významné mastné kysleiny (MK)obsažené v kozím mléce. Experiment probíhal v roce 2011 na ekologické farmě Olešenka. Do pokusu bylo vybráno 9 koz plemene hnědá krátkosrstá, od kterých byly v pravidelném intervalu 7x v průběhu laktace odebírány individuální vzorky mléka. MK byly stanoveny v odstředěném tuku pomocí kapilární plynové chromatografie. V rámci studie byl zjištěn statisticky průkazný vliv fáze laktace na obsahy MK. nejvíce zastoupené byly MK palmitová a olejová. Nejvyšší obsah CLA byl zjištěn uprostřed sledování, v červenci.

  • Czech name

    The content of significant fatty acids in goat milk during the lactation period

  • Czech description

    Cílem studie bylo zhodnotit vliv fáze laktace na významné mastné kysleiny (MK)obsažené v kozím mléce. Experiment probíhal v roce 2011 na ekologické farmě Olešenka. Do pokusu bylo vybráno 9 koz plemene hnědá krátkosrstá, od kterých byly v pravidelném intervalu 7x v průběhu laktace odebírány individuální vzorky mléka. MK byly stanoveny v odstředěném tuku pomocí kapilární plynové chromatografie. V rámci studie byl zjištěn statisticky průkazný vliv fáze laktace na obsahy MK. nejvíce zastoupené byly MK palmitová a olejová. Nejvyšší obsah CLA byl zjištěn uprostřed sledování, v červenci.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GG - Zootechnics

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Others

  • Publication year

    2012

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    XIV. konference mladých vědeckých pracovníků

  • ISBN

    978-80-7305-612-4

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    3

  • Pages from-to

    22-24

  • Publisher name

    Veterinární a farmaceutická univerzita Brno

  • Place of publication

    Brno

  • Event location

    Brno

  • Event date

    Jan 1, 2012

  • Type of event by nationality

    EUR - Evropská akce

  • UT code for WoS article