Extend the shelf life of chilled fish products
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60076658%3A12520%2F14%3A43888378" target="_blank" >RIV/60076658:12520/14:43888378 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Prodloužení trvanlivosti chlazených výrobků z ryb
Original language description
Služba zahrnovala zpracování masa kapra obecného (Cyprinus carpio) a pstruha duhového (Oncorhynchus mykiss) se zaměřím na použití aditivních přípravků, ideálně čistě přírodního původu nebo na přípravky, u kterých není povinnost je uvádět na etiketě formou tzv. "E" látek a které jsou spotřebiteli obecně stále více odmítány. Prodloužení doby trvanlivosti čerstvých, chlazených ryb nejméně o 1 den.
Czech name
Prodloužení trvanlivosti chlazených výrobků z ryb
Czech description
Služba zahrnovala zpracování masa kapra obecného (Cyprinus carpio) a pstruha duhového (Oncorhynchus mykiss) se zaměřím na použití aditivních přípravků, ideálně čistě přírodního původu nebo na přípravky, u kterých není povinnost je uvádět na etiketě formou tzv. "E" látek a které jsou spotřebiteli obecně stále více odmítány. Prodloužení doby trvanlivosti čerstvých, chlazených ryb nejméně o 1 den.
Classification
Type
V<sub>souhrn</sub> - Summary research report
CEP classification
GL - Fishery
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Others
Publication year
2014
Confidentiality
C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.
Data specific for result type
Number of pages
5
Place of publication
—
Publisher/client name
Rybářství Chlumec nad Cidlinou, a.s.
Version
—