All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Determination of the nitrogen factors as indicators of the content of fish ingredient in „fresh“ fish and in freshwater fish products

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60076658%3A12520%2F18%3A43897589" target="_blank" >RIV/60076658:12520/18:43897589 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

    <a href="https://www.maso.cz/project/obsah-cisla-2018-5/" target="_blank" >https://www.maso.cz/project/obsah-cisla-2018-5/</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Stanovení dusíkových faktorů jako indikátorů obsahu rybí složky v „čerstvých“ rybách a ve výrobcích ze sladkovodních ryb

  • Original language description

    Důležitou roli ve výživě člověka představují sladkovodní ryby, jsou jedním ze zdrojů živočišných bílkovin a z pohledu zdravé výživy přinášejí i další benefity. Sladkovodní ryby chované v České republice jsou žádanou a poměrně drahou komoditou, proto by se bezpečnosti a autenticitě rybího masa měla věnovat pozornost. Řada právních předpisů Evropské unie řeší možné falšování a klamavé označování různých potravinových komodit, ale sladkovodní ryby a produkty z nich jsou zatím opomíjeny.

  • Czech name

    Stanovení dusíkových faktorů jako indikátorů obsahu rybí složky v „čerstvých“ rybách a ve výrobcích ze sladkovodních ryb

  • Czech description

    Důležitou roli ve výživě člověka představují sladkovodní ryby, jsou jedním ze zdrojů živočišných bílkovin a z pohledu zdravé výživy přinášejí i další benefity. Sladkovodní ryby chované v České republice jsou žádanou a poměrně drahou komoditou, proto by se bezpečnosti a autenticitě rybího masa měla věnovat pozornost. Řada právních předpisů Evropské unie řeší možné falšování a klamavé označování různých potravinových komodit, ale sladkovodní ryby a produkty z nich jsou zatím opomíjeny.

Classification

  • Type

    J<sub>ost</sub> - Miscellaneous article in a specialist periodical

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    40103 - Fishery

Result continuities

  • Project

    Result was created during the realization of more than one project. More information in the Projects tab.

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2018

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Name of the periodical

    Maso

  • ISSN

    1210-4086

  • e-ISSN

  • Volume of the periodical

    2018

  • Issue of the periodical within the volume

    5

  • Country of publishing house

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Number of pages

    4

  • Pages from-to

    45-48

  • UT code for WoS article

  • EID of the result in the Scopus database