The Influence of Sterilizing Heat on the Content of Riboflavin in Processed Cheeses Designed For Combat Rations
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60162694%3AG14__%2F03%3A02000014" target="_blank" >RIV/60162694:G14__/03:02000014 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vliv sterilace na obsah riboflavinu v tavených sýrech určených do bojových dávek potravin
Original language description
V článku je sledován vliv sterilačního záhřevu na obsah riboflavinu v tavených sýrech určených do bojových dávek potravin. Obsah riboflavinu byl sledován pomocí HPLC s UV detekcí na pěti řadách tavených sýrů. Bylo zjištěno, že použitý sterilační režim významně nesníží obsah sledovaného vitaminu v tavených sýrech. Na ztráty riboflavinu při sterilaci nemá vliv obsah sušiny taveného sýra.
Czech name
Vliv sterilace na obsah riboflavinu v tavených sýrech určených do bojových dávek potravin
Czech description
—
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
KA - Militarism
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2003
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Sborník VVŠ PV
ISSN
1210-4574
e-ISSN
—
Volume of the periodical
Neuveden
Issue of the periodical within the volume
2
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
9
Pages from-to
121-130
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—