Barley variety significance for malting industry
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F01%3A%230000058" target="_blank" >RIV/60193697:_____/01:#0000058 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Význam odrůdy ječmene pro sladovnický průmysl
Original language description
Sladování odrůdově čistých partií ječmene ovlivňuje kvalitu vyrobeného sladu. Vliv odrůdy byl prokázán u řady technologických parametrů. Odrůdově čisté partie ječmene výrazně ovlivňují homogenitu rozluštění sladu vyžadovanou pivovary.
Czech name
Význam odrůdy ječmene pro sladovnický průmysl
Czech description
Sladování odrůdově čistých partií ječmene ovlivňuje kvalitu vyrobeného sladu. Vliv odrůdy byl prokázán u řady technologických parametrů. Odrůdově čisté partie ječmene výrazně ovlivňují homogenitu rozluštění sladu vyžadovanou pivovary.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/EP0960006067" target="_blank" >EP0960006067: Research and evaluation of quality of food cereals )wheat, barley rye, oats).</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2001
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Osivo a sadba
ISBN
80-213-0717-X
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
3
Pages from-to
26-28
Publisher name
ČZU Praha
Place of publication
Praha
Event location
Praha
Event date
Feb 14, 2001
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—