Variability in the malting performance of the new hulless barley lines
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F04%3A%230000050" target="_blank" >RIV/60193697:_____/04:#0000050 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
angličtina
Original language name
Variability in the malting performance of the new hulless barley lines
Original language description
In future, the hulless varieties of barley can represent an interesting alternative material for malt houses. The achieved parameters indicate suitability especially for food malt production. Adaptation of a malting regime, however, can help to achieve abetter performance of some significant malting parameters.
Czech name
Variabilita sladovnické kvality nových linií bezpluchého ječmene
Czech description
Bezpluché odrůdy ječmene mohou v budoucnu představovat zajímavou alternativní surovinu pro sladovny. Dosažené parametry svědčí o vhodnosti zejména pro výrobu potravinářských sladů, avšak formou úpravy sladovacího režimu lze dosáhnout lepšího projevu některých významných sladovnických parametrů.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QD0057" target="_blank" >QD0057: Diverzity of underutized cereals and pseudocereals and its use in sustainable agriculture and in healthy food production</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2004
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Kvasný průmysl
ISSN
0023-5830
e-ISSN
—
Volume of the periodical
50
Issue of the periodical within the volume
6
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
5
Pages from-to
169-173
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—