All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Food supplement with the content of plant fiber

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F05%3A%230000540" target="_blank" >RIV/60193697:_____/05:#0000540 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Potravinový doplněk s obsahem rostlinné vlákniny

  • Original language description

    Potravinový doplněk s obsahem rostlinné vlákniny z obilovinových sladů nebo směsi sladů a nesladovaných obilovin rozluštěných a zcukřených působením sladových enzymů obsahující celkově 2,5 až 12 % hmotn. jednoduchých cukrů ze sladovaných nebo nesladovaných obilovin, zejména fruktosy, glukosy, maltosy, maltotriosy, rostlinnou vlákninu v množství 50 až 75 % hmotn., proteiny v množství 3,0 až 6,0 % hmotn., ß-glukany v množství 1,5 až 6,0 % hmotn., přičemž zbytek do 100 % hmotn. tvoří voda. Potravinový doplněk může dále obsahovat 0,01 až 5 % hmotn. nerozštěpených sladů nebo nerozštěpených nesladovaných obilovin a chuťové látky v celkovém množství od 0,01 % do 1 % hmotn.

  • Czech name

    Potravinový doplněk s obsahem rostlinné vlákniny

  • Czech description

    Potravinový doplněk s obsahem rostlinné vlákniny z obilovinových sladů nebo směsi sladů a nesladovaných obilovin rozluštěných a zcukřených působením sladových enzymů obsahující celkově 2,5 až 12 % hmotn. jednoduchých cukrů ze sladovaných nebo nesladovaných obilovin, zejména fruktosy, glukosy, maltosy, maltotriosy, rostlinnou vlákninu v množství 50 až 75 % hmotn., proteiny v množství 3,0 až 6,0 % hmotn., ß-glukany v množství 1,5 až 6,0 % hmotn., přičemž zbytek do 100 % hmotn. tvoří voda. Potravinový doplněk může dále obsahovat 0,01 až 5 % hmotn. nerozštěpených sladů nebo nerozštěpených nesladovaných obilovin a chuťové látky v celkovém množství od 0,01 % do 1 % hmotn.

Classification

  • Type

    F<sub>uzit</sub> - Utility model

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QD0057" target="_blank" >QD0057: Diverzity of underutized cereals and pseudocereals and its use in sustainable agriculture and in healthy food production</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2005

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Patent/design ID

    15301

  • Publisher

  • Publisher name

  • Place of publication

  • Publication country

  • Date of acceptance

  • Owner name

    Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, a.s.

  • Method of use

    A - Výsledek využívá pouze poskytovatel

  • Usage type

    A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence