Cereal concentrate with enzymatic activity
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F09%3A%230000496" target="_blank" >RIV/60193697:_____/09:#0000496 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Obilní koncentrát s enzymatickou aktivitou
Original language description
Technické řešení se týká obilního koncentrátu s enzymatickou aktivitou připraveného z ječného sladu a jiné sladované nebo nesladované obilniny nebo jejich směsi tvořeného minimálně 50 % hmotn. sušiny sestávající se z 5-8 % hmotn. dusíkatých látek, 3-5 %hmotn. vlákniny a 37-42 % hmotn. látek sacharidické povahy pocházejících z ječného sladu a jiné sladované nebo nesladované obilniny nebo jejich směsi a maximálně 50 hmotn. % vody, barva obilního koncentrátu je 3,5-4,5 [j. EBC] a diastatická mohutnost je100-150 j.WK. Výrobek zachovává nutriční hodnotu obilnin; díky přítomnosti fyziologicky aktivních látek včetně antioxidantů a enzymů se zdravotně preventivním účinkem je jako potravinový doplněk vhodný pro konzumaci samostatně nebo jako příměs do jinýchpotravin.
Czech name
Obilní koncentrát s enzymatickou aktivitou
Czech description
Technické řešení se týká obilního koncentrátu s enzymatickou aktivitou připraveného z ječného sladu a jiné sladované nebo nesladované obilniny nebo jejich směsi tvořeného minimálně 50 % hmotn. sušiny sestávající se z 5-8 % hmotn. dusíkatých látek, 3-5 %hmotn. vlákniny a 37-42 % hmotn. látek sacharidické povahy pocházejících z ječného sladu a jiné sladované nebo nesladované obilniny nebo jejich směsi a maximálně 50 hmotn. % vody, barva obilního koncentrátu je 3,5-4,5 [j. EBC] a diastatická mohutnost je100-150 j.WK. Výrobek zachovává nutriční hodnotu obilnin; díky přítomnosti fyziologicky aktivních látek včetně antioxidantů a enzymů se zdravotně preventivním účinkem je jako potravinový doplněk vhodný pro konzumaci samostatně nebo jako příměs do jinýchpotravin.
Classification
Type
F<sub>uzit</sub> - Utility model
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2009
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Patent/design ID
20059
Publisher
—
Publisher name
—
Place of publication
—
Publication country
—
Date of acceptance
—
Owner name
Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, a.s.
Method of use
A - Výsledek využívá pouze poskytovatel
Usage type
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence