All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Enzymatically inactive cereal concentrate with significant sensorial benefit

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F09%3A%230000499" target="_blank" >RIV/60193697:_____/09:#0000499 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Enzymaticky neaktivní obilní koncentrát s výrazným senzorickým benefitem

  • Original language description

    Technické řešení se týká enzymaticky neaktivního obilního koncentrátu připraveného z ječného sladu a jiné sladované nebo nesladované obilniny s výrazným senzorickým benefitem, který je tvořený minimálně 50 % hmotn. sušiny sestávající se z 5-8 % hmotn. dusíkatých látek, 3-5 % hmotn. vlákniny a 37-42 % hmotn. látek sacharidické povahy pocházejících z ječného sladu a jiné sladované nebo nesladované obilniny nebo jejich směsi a maximálně 50 hmotn. % vody a barva získaného produktu je nejméně 8,0 [j.EBC]. Výrobek obsahuje rostlinné vlákniny, rutin a další zdraví prospěšné složky ze sladů nebo směsi sladů a nesladovaných obilovin a má lahodnou chuť. Je vhodný pro konzumaci samostatně nebo jako příměs do jiných potravin.

  • Czech name

    Enzymaticky neaktivní obilní koncentrát s výrazným senzorickým benefitem

  • Czech description

    Technické řešení se týká enzymaticky neaktivního obilního koncentrátu připraveného z ječného sladu a jiné sladované nebo nesladované obilniny s výrazným senzorickým benefitem, který je tvořený minimálně 50 % hmotn. sušiny sestávající se z 5-8 % hmotn. dusíkatých látek, 3-5 % hmotn. vlákniny a 37-42 % hmotn. látek sacharidické povahy pocházejících z ječného sladu a jiné sladované nebo nesladované obilniny nebo jejich směsi a maximálně 50 hmotn. % vody a barva získaného produktu je nejméně 8,0 [j.EBC]. Výrobek obsahuje rostlinné vlákniny, rutin a další zdraví prospěšné složky ze sladů nebo směsi sladů a nesladovaných obilovin a má lahodnou chuť. Je vhodný pro konzumaci samostatně nebo jako příměs do jiných potravin.

Classification

  • Type

    F<sub>uzit</sub> - Utility model

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2009

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Patent/design ID

    20145

  • Publisher

  • Publisher name

  • Place of publication

  • Publication country

  • Date of acceptance

  • Owner name

    Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, a.s.

  • Method of use

    A - Výsledek využívá pouze poskytovatel

  • Usage type

    A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence