Enzymatically inactive cereal concentrate with significant sensorial benefit
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F09%3A%230000499" target="_blank" >RIV/60193697:_____/09:#0000499 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Enzymaticky neaktivní obilní koncentrát s výrazným senzorickým benefitem
Original language description
Technické řešení se týká enzymaticky neaktivního obilního koncentrátu připraveného z ječného sladu a jiné sladované nebo nesladované obilniny s výrazným senzorickým benefitem, který je tvořený minimálně 50 % hmotn. sušiny sestávající se z 5-8 % hmotn. dusíkatých látek, 3-5 % hmotn. vlákniny a 37-42 % hmotn. látek sacharidické povahy pocházejících z ječného sladu a jiné sladované nebo nesladované obilniny nebo jejich směsi a maximálně 50 hmotn. % vody a barva získaného produktu je nejméně 8,0 [j.EBC]. Výrobek obsahuje rostlinné vlákniny, rutin a další zdraví prospěšné složky ze sladů nebo směsi sladů a nesladovaných obilovin a má lahodnou chuť. Je vhodný pro konzumaci samostatně nebo jako příměs do jiných potravin.
Czech name
Enzymaticky neaktivní obilní koncentrát s výrazným senzorickým benefitem
Czech description
Technické řešení se týká enzymaticky neaktivního obilního koncentrátu připraveného z ječného sladu a jiné sladované nebo nesladované obilniny s výrazným senzorickým benefitem, který je tvořený minimálně 50 % hmotn. sušiny sestávající se z 5-8 % hmotn. dusíkatých látek, 3-5 % hmotn. vlákniny a 37-42 % hmotn. látek sacharidické povahy pocházejících z ječného sladu a jiné sladované nebo nesladované obilniny nebo jejich směsi a maximálně 50 hmotn. % vody a barva získaného produktu je nejméně 8,0 [j.EBC]. Výrobek obsahuje rostlinné vlákniny, rutin a další zdraví prospěšné složky ze sladů nebo směsi sladů a nesladovaných obilovin a má lahodnou chuť. Je vhodný pro konzumaci samostatně nebo jako příměs do jiných potravin.
Classification
Type
F<sub>uzit</sub> - Utility model
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2009
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Patent/design ID
20145
Publisher
—
Publisher name
—
Place of publication
—
Publication country
—
Date of acceptance
—
Owner name
Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, a.s.
Method of use
A - Výsledek využívá pouze poskytovatel
Usage type
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence