Parameters of Malting Barley Quality , harvest 2006
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F06%3A%230000327" target="_blank" >RIV/60193697:_____/06:#0000327 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Parametry jakosti sladovnického ječmene ze sklizně 2006
Original language description
Hodnocení jakosti sladovnického ječmene sklizně 2006, doporučení technologického postupu sladování a rychlé určení stupně fyziologického poškození ječmene. Návrh zpracování fyziologicky poškozených ječmenů.
Czech name
Parametry jakosti sladovnického ječmene ze sklizně 2006
Czech description
Hodnocení jakosti sladovnického ječmene sklizně 2006, doporučení technologického postupu sladování a rychlé určení stupně fyziologického poškození ječmene. Návrh zpracování fyziologicky poškozených ječmenů.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2006
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Kvasný průmysl
ISSN
0023-5830
e-ISSN
—
Volume of the periodical
52
Issue of the periodical within the volume
10
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
2
Pages from-to
320-321
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—