Sprouting, risk of harvest 2016
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F17%3AN0000081" target="_blank" >RIV/60193697:_____/17:N0000081 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Porůstání, nebezpečí sklizně 2016
Original language description
V průběhu skladování naklíčená zrna postupně odumírají – snižuje se klíčivost. Snižuje se friabilita sladu a zvyšuje se výskyt celosklovitých zrn a polosklovitých zrn ve sladu, zvyšuje se obsah beta-glukanů ve sladině. Porostlost je často spojována s výskytem zákalu sladiny a nižší úrovní rozluštění. Přednáška: Psota, V.: Porůstání, nebezpečí sklizně 2016. Sladovna Bernard, a.s. 1. 3. 2017, Rajhrad.
Czech name
Porůstání, nebezpečí sklizně 2016
Czech description
V průběhu skladování naklíčená zrna postupně odumírají – snižuje se klíčivost. Snižuje se friabilita sladu a zvyšuje se výskyt celosklovitých zrn a polosklovitých zrn ve sladu, zvyšuje se obsah beta-glukanů ve sladině. Porostlost je často spojována s výskytem zákalu sladiny a nižší úrovní rozluštění. Přednáška: Psota, V.: Porůstání, nebezpečí sklizně 2016. Sladovna Bernard, a.s. 1. 3. 2017, Rajhrad.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2017
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů