Parameters of Malting Barley Quality, harvest 2006
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F06%3A%230000330" target="_blank" >RIV/60193697:_____/06:#0000330 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Parametry jakosti sladovnického ječmene sklizně 2006
Original language description
Hodnocení jakosti sladovnického ječmene sklizně 2006, doporučení technologického postupu sladování a rychlé určení stupně fyziologického poškození ječmene. Návrh zpracování fyziologicky poškozených ječmenů.
Czech name
Parametry jakosti sladovnického ječmene sklizně 2006
Czech description
Hodnocení jakosti sladovnického ječmene sklizně 2006, doporučení technologického postupu sladování a rychlé určení stupně fyziologického poškození ječmene. Návrh zpracování fyziologicky poškozených ječmenů.
Classification
Type
C - Chapter in a specialist book
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2006
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Book/collection name
Ječmenářská ročenka 2007
ISBN
80-86576-22-1
Number of pages of the result
7
Pages from-to
250-256
Number of pages of the book
—
Publisher name
VÚPS, a.s.
Place of publication
Praha
UT code for WoS chapter
—