All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Quality of Brewing Barley from 2008 crop in the Czech republic

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F09%3A%230000452" target="_blank" >RIV/60193697:_____/09:#0000452 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    angličtina

  • Original language name

    Quality of Brewing Barley from 2008 crop in the Czech republic

  • Original language description

    The article deals with the annual evaluation of the quality of brewing barley from the last crop. It monitors the most significant factors for quality and quantity of crop. The article contains both physiochemical evaluation of barley and significant malt parameters produced under laboratory conditions of the Malting Institute in Brno. Based on the evaluation of all monitored parameters and compared with recent years, the authors came to a conclucion that the barley cropped in 2008 gave good preconditions for a very good malting season.

  • Czech name

    Jakost sladovnického ječmene sklizně 2008 v České republice

  • Czech description

    Článek je pravidelným zhodnocením jakosti sladovnického ječmene poslední sklizně. Uvádí veškeré nejvýznamnější faktory, které ovlivňují množství sklizně i její kvalitu. Jsou uvedeny výsledky fyzikálně-chemických rozborů ječmene a významné parametry jakosti sladu, vyrobeného v mikrosladovně Sladařského ústavu v Brně. Z vyhodnocení všech parametrů a v porovnání s minulými ročníky dospěli autoři k závěru, že ječmeny sklizně 2008 dávají předpoklad velmi dobrého sladovacího ročníku.

Classification

  • Type

    J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2009

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Name of the periodical

    Kvasný průmysl

  • ISSN

    0023-5830

  • e-ISSN

  • Volume of the periodical

    55

  • Issue of the periodical within the volume

    1

  • Country of publishing house

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Number of pages

    7

  • Pages from-to

  • UT code for WoS article

  • EID of the result in the Scopus database