All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Testing methods for malt and malt extracts ? Part 2: Other testing methods for malt

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F11%3A%230000752" target="_blank" >RIV/60193697:_____/11:#0000752 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

    <a href="http://csnonlinefirmy.unmz.cz/html_nahledy/56/89721/89721_nahled.htm" target="_blank" >http://csnonlinefirmy.unmz.cz/html_nahledy/56/89721/89721_nahled.htm</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    ČSN 56 0187-2 Metody zkoušení sladu a sladových výtažků ? Část 2: Ostatní metody zkoušení sladu

  • Original language description

    Metody kontroly plzeňského sladu a speciálních sladů, náhražek sladu uvedené v této normě se používají ke stanovení technologicky významných kvalitativních znaků, které vznikly v průběhu výroby sladu a podílejí se na analytické a organoleptické charakteristice piva. Znalost jejich množství, případně složení, může pomoci odhadnout např. odchylky v metabolismu ječného zrna při sladování, ovlivnění průběhu enzymové katalýzy při rmutování, úlohu těchto složek v koloidní a senzorické stabilitě piva, pěnivosti a trvanlivosti pěny apod.

  • Czech name

    ČSN 56 0187-2 Metody zkoušení sladu a sladových výtažků ? Část 2: Ostatní metody zkoušení sladu

  • Czech description

    Metody kontroly plzeňského sladu a speciálních sladů, náhražek sladu uvedené v této normě se používají ke stanovení technologicky významných kvalitativních znaků, které vznikly v průběhu výroby sladu a podílejí se na analytické a organoleptické charakteristice piva. Znalost jejich množství, případně složení, může pomoci odhadnout např. odchylky v metabolismu ječného zrna při sladování, ovlivnění průběhu enzymové katalýzy při rmutování, úlohu těchto složek v koloidní a senzorické stabilitě piva, pěnivosti a trvanlivosti pěny apod.

Classification

  • Type

    H<sub>leg</sub> - Results projected into legislation, norms, national R&D strategy

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)<br>I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2011

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Regulation ID

    ČSN 560187-2

  • Competence designation of competent authority

    Úřad pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví, Gorazdova 24, Praha 2

  • Territorial validity of the result

    A - Platnost pro Českou republiku (národní legislativní nebo nelegislativní předpis, národní norma)