All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

A method of treating cereal to prepare malt and / or malt prepared therefrom to reduce the foaming potential of malt

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F19%3AN0000127" target="_blank" >RIV/60193697:_____/19:N0000127 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

    <a href="https://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/Patents/FullDocuments/308/308152.pdf" target="_blank" >https://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/Patents/FullDocuments/308/308152.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Způsob ošetření obiloviny pro přípravu sladu a/nebo z ní připraveného sladu pro snížení přepěňovacího potenciálu sladu

  • Original language description

    Způsob ošetření obiloviny pro přípravu sladu a/nebo z ní připraveného sladu pro snížení přepěňovacího potenciálu sladu, kdy se tato obilovina a/nebo z ní připravený slad za stálého pohybu po dobu 1 až 5 minut ošetřuje nízkoteplotním plazmatem, přičemž se této obilovině a/nebo sladu dodá energie 80 až 620 kJ/kg, čímž se eliminuje její/jeho případná plísňová kontaminace a v důsledku toho se sníží přepěňovací potenciál sladu připraveného z takto ošetřené obiloviny, resp. takto ošetřeného sladu.

  • Czech name

    Způsob ošetření obiloviny pro přípravu sladu a/nebo z ní připraveného sladu pro snížení přepěňovacího potenciálu sladu

  • Czech description

    Způsob ošetření obiloviny pro přípravu sladu a/nebo z ní připraveného sladu pro snížení přepěňovacího potenciálu sladu, kdy se tato obilovina a/nebo z ní připravený slad za stálého pohybu po dobu 1 až 5 minut ošetřuje nízkoteplotním plazmatem, přičemž se této obilovině a/nebo sladu dodá energie 80 až 620 kJ/kg, čímž se eliminuje její/jeho případná plísňová kontaminace a v důsledku toho se sníží přepěňovací potenciál sladu připraveného z takto ošetřené obiloviny, resp. takto ošetřeného sladu.

Classification

  • Type

    P - Patent

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    10606 - Microbiology

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/TE02000177" target="_blank" >TE02000177: Centre for Innovative Use and Strengthening of Competitiveness of Czech Brewery Raw Materials and Products</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2019

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Patent/design ID

    308152

  • Publisher

    CZ001 -

  • Publisher name

    Industrial Property Office

  • Place of publication

    Prague

  • Publication country

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Date of acceptance

    Dec 11, 2019

  • Owner name

    Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, a.s., SurfaceTreat a.s.

  • Method of use

    A - Výsledek využívá pouze poskytovatel

  • Usage type

    P - Využití výsledku jiným subjektem je v některých případech možné bez nabytí licence