Mycotoxins in brewing materials and beer
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F13%3A%230000920" target="_blank" >RIV/60193697:_____/13:#0000920 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/60193697:_____/20:N0000073
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Mykotoxiny v pivovarských surovinách a pivu
Original language description
Tato přednáška se zabývá problematikou mykotoxinů v pivovarských surovinách a pivu. Pozornost byla věnována hlavně vybraným fusariovým mykotoxinům, ochratoxinu A a aflatoxinům. 25.Pivovarsko-sladařské dny, Praha, 2013.
Czech name
Mykotoxiny v pivovarských surovinách a pivu
Czech description
Tato přednáška se zabývá problematikou mykotoxinů v pivovarských surovinách a pivu. Pozornost byla věnována hlavně vybraným fusariovým mykotoxinům, ochratoxinu A a aflatoxinům. 25.Pivovarsko-sladařské dny, Praha, 2013.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
CB - Analytical chemistry, separation
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Others
Publication year
2013
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů