Beer ? malt and raw materials for brewing, production technology, importance in human nutrition and food industry, legislation
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F14%3A%230001064" target="_blank" >RIV/60193697:_____/14:#0001064 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/60193697:_____/15:#0001181 RIV/60193697:_____/16:N0000049 RIV/60193697:_____/17:N0000103 RIV/60193697:_____/19:N0000153
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Pivo - slad a suroviny pro výrobu piva, technologie výroby, význam ve výživě člověka a potravinářském průmyslu, legislativa
Original language description
Základní suroviny pro výrobu piva, technologie výroby sladu a piva, kvalita sladu a její hodnocení, vady a poškození obilek ječmene a jejich význam pro kvalitu finálního výrobku, chráněné zeměpisné označení "České pivo". Přednáška pro studenty Veterinární a farmaceutické univerzity Brno, Fakulty veterinární hygieny a ekologie, obor Bezpečnost a kvalita potravin, 1. ročník, 27. 2. 2014.
Czech name
Pivo - slad a suroviny pro výrobu piva, technologie výroby, význam ve výživě člověka a potravinářském průmyslu, legislativa
Czech description
Základní suroviny pro výrobu piva, technologie výroby sladu a piva, kvalita sladu a její hodnocení, vady a poškození obilek ječmene a jejich význam pro kvalitu finálního výrobku, chráněné zeměpisné označení "České pivo". Přednáška pro studenty Veterinární a farmaceutické univerzity Brno, Fakulty veterinární hygieny a ekologie, obor Bezpečnost a kvalita potravin, 1. ročník, 27. 2. 2014.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2014
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů