All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Beer ? malt and raw materials for brewing, production technology, importance in human nutrition and food industry, legislation

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F14%3A%230001064" target="_blank" >RIV/60193697:_____/14:#0001064 - isvavai.cz</a>

  • Alternative codes found

    RIV/60193697:_____/15:#0001181 RIV/60193697:_____/16:N0000049 RIV/60193697:_____/17:N0000103 RIV/60193697:_____/19:N0000153

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Pivo - slad a suroviny pro výrobu piva, technologie výroby, význam ve výživě člověka a potravinářském průmyslu, legislativa

  • Original language description

    Základní suroviny pro výrobu piva, technologie výroby sladu a piva, kvalita sladu a její hodnocení, vady a poškození obilek ječmene a jejich význam pro kvalitu finálního výrobku, chráněné zeměpisné označení "České pivo". Přednáška pro studenty Veterinární a farmaceutické univerzity Brno, Fakulty veterinární hygieny a ekologie, obor Bezpečnost a kvalita potravin, 1. ročník, 27. 2. 2014.

  • Czech name

    Pivo - slad a suroviny pro výrobu piva, technologie výroby, význam ve výživě člověka a potravinářském průmyslu, legislativa

  • Czech description

    Základní suroviny pro výrobu piva, technologie výroby sladu a piva, kvalita sladu a její hodnocení, vady a poškození obilek ječmene a jejich význam pro kvalitu finálního výrobku, chráněné zeměpisné označení "České pivo". Přednáška pro studenty Veterinární a farmaceutické univerzity Brno, Fakulty veterinární hygieny a ekologie, obor Bezpečnost a kvalita potravin, 1. ročník, 27. 2. 2014.

Classification

  • Type

    O - Miscellaneous

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2014

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů