Lactic acid bacteria and cultivation methods of their detection – part II.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F15%3A%230001135" target="_blank" >RIV/60193697:_____/15:#0001135 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Bakterie mléčného kvašení a kultivační metody jejich detekce – část II.
Original language description
Přednáška na 26.Pivovarsko-sladařských dnech v Olomouci 2015. V příspěvku byly prezentovány výsledky navazující studie kultivačních metod detekce mléčných bakterií v pivu. Testována byla půda MRSk (s katalasou) a tekutá média S-MRS, MRS, NBB, B-MRS, HLP, PDM a ABD. Bylo pracováno se souborem více než 50 kmenů Lactobacillus a Pediococcus. Cílem naší studie bylo porovnání schopnosti růstu mléčných bakterií na jednotlivých kultivačních půdách. Vyhodnocena byla reálná využitelnost půd v provozních laboratořích.
Czech name
Bakterie mléčného kvašení a kultivační metody jejich detekce – část II.
Czech description
Přednáška na 26.Pivovarsko-sladařských dnech v Olomouci 2015. V příspěvku byly prezentovány výsledky navazující studie kultivačních metod detekce mléčných bakterií v pivu. Testována byla půda MRSk (s katalasou) a tekutá média S-MRS, MRS, NBB, B-MRS, HLP, PDM a ABD. Bylo pracováno se souborem více než 50 kmenů Lactobacillus a Pediococcus. Cílem naší studie bylo porovnání schopnosti růstu mléčných bakterií na jednotlivých kultivačních půdách. Vyhodnocena byla reálná využitelnost půd v provozních laboratořích.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
EE - Microbiology, virology
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2015
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů