All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Barley grain defects and damages

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F15%3A%230001188" target="_blank" >RIV/60193697:_____/15:#0001188 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Vady a poškození zrna ječmene

  • Original language description

    Obsah kapitoly „Vady a poškození zrna ječmene“: mechanická a tepelná poškození (zrno s vyraženým klíčkem, zrna mechanicky deformovaná, zrna s endospermem částečně nebo úplně vyhlodaným škůdci, zlomky zrn, zrna sušením vydutá, zrna se zřejmě změněnou barvou pluchy působením tepla, zrna bez pluch, zrna s osinou), biologická poškození (zrna s rozpraskem pluchy a endospermu, zrna s rozpraskem plušky a endospermu, zrna s neúplným překrytím pluchy a plušky a bočním rozpraskem endospermu, zrna porostlá, zrna zelené barvy, zrna s pluchou zjevně naplesnivělou a plesnivou).

  • Czech name

    Vady a poškození zrna ječmene

  • Czech description

    Obsah kapitoly „Vady a poškození zrna ječmene“: mechanická a tepelná poškození (zrno s vyraženým klíčkem, zrna mechanicky deformovaná, zrna s endospermem částečně nebo úplně vyhlodaným škůdci, zlomky zrn, zrna sušením vydutá, zrna se zřejmě změněnou barvou pluchy působením tepla, zrna bez pluch, zrna s osinou), biologická poškození (zrna s rozpraskem pluchy a endospermu, zrna s rozpraskem plušky a endospermu, zrna s neúplným překrytím pluchy a plušky a bočním rozpraskem endospermu, zrna porostlá, zrna zelené barvy, zrna s pluchou zjevně naplesnivělou a plesnivou).

Classification

  • Type

    C - Chapter in a specialist book

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju

Others

  • Publication year

    2015

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Book/collection name

    Sladařství - teorie a praxe výroby sladu

  • ISBN

    978-80-87109-47-2

  • Number of pages of the result

    8

  • Pages from-to

    493-500

  • Number of pages of the book

    626

  • Publisher name

    Havlíček Brain Team

  • Place of publication

    Praha

  • UT code for WoS chapter