All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Saccharified malt

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F17%3AN0000026" target="_blank" >RIV/60193697:_____/17:N0000026 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

    <a href="http://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0030/uv030442.pdf" target="_blank" >http://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0030/uv030442.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Zcukřený slad

  • Original language description

    Technické řešení se týká složení a způsobu přípravy zcukřeného sladu. Zcukřený slad, vyznačující se tím, že sestává ze sladovaného a zcukřeného zrna ječmene bezpluchého (nahého) /Hordeum vulgare L. convar. distichon var. nudum/, přičemž tento slad má obsah extraktu minimálně 80 %, relativní extrakt minimálně 35 % a Kolbachovo číslo minimálně 35 %.

  • Czech name

    Zcukřený slad

  • Czech description

    Technické řešení se týká složení a způsobu přípravy zcukřeného sladu. Zcukřený slad, vyznačující se tím, že sestává ze sladovaného a zcukřeného zrna ječmene bezpluchého (nahého) /Hordeum vulgare L. convar. distichon var. nudum/, přičemž tento slad má obsah extraktu minimálně 80 %, relativní extrakt minimálně 35 % a Kolbachovo číslo minimálně 35 %.

Classification

  • Type

    F<sub>uzit</sub> - Utility model

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    21101 - Food and beverages

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QI101B090" target="_blank" >QI101B090: New processes of production of functional cereal and dairy foods and functional beverages with content of bioactive ingredients from selected vegetable and animal agricultural commodities and with probiotics and procedures for their quality estimation.</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2017

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Patent/design ID

    30442

  • Publisher

    CZ001 -

  • Publisher name

    Industrial Property Office

  • Place of publication

    Prague

  • Publication country

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Date of acceptance

  • Owner name

    Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, a.s.

  • Method of use

    A - Výsledek využívá pouze poskytovatel

  • Usage type

    A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence