The Collection of brewing microorganisms RIBM 655
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F18%3AN0000027" target="_blank" >RIV/60193697:_____/18:N0000027 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Sbírka pivovarských mikrorganizmů RIBM 655
Original language description
Sbírka pivovarských mikroorganizmů RIBM 655, která uchovává kulturní pivovarské kvasinky spodního i svrchního kvašení. Dále jsou ve sbírce vedeny kmeny mikroorganizmů kontaminujících pivo a pivovarský provoz - divoké kvasinky (Saccharomyces, non-Saccharomyces), mléčné bakterie a striktně anaerobní bakterie. Mikroorganizmy jsou uchovány pomocí metody kryoprezervace, na šikmých agarech (kvasinky) a zamraženy v mléce při -20°C (mléčné bakterie). Přednáška, Rada genetických zdrojů mikroorganismů a drobných živočichů hospodářského významu, Praha, 2018.
Czech name
Sbírka pivovarských mikrorganizmů RIBM 655
Czech description
Sbírka pivovarských mikroorganizmů RIBM 655, která uchovává kulturní pivovarské kvasinky spodního i svrchního kvašení. Dále jsou ve sbírce vedeny kmeny mikroorganizmů kontaminujících pivo a pivovarský provoz - divoké kvasinky (Saccharomyces, non-Saccharomyces), mléčné bakterie a striktně anaerobní bakterie. Mikroorganizmy jsou uchovány pomocí metody kryoprezervace, na šikmých agarech (kvasinky) a zamraženy v mléce při -20°C (mléčné bakterie). Přednáška, Rada genetických zdrojů mikroorganismů a drobných živočichů hospodářského významu, Praha, 2018.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
10606 - Microbiology
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2018
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů