All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

The Collection of brewing microorganisms RIBM 655

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F18%3AN0000027" target="_blank" >RIV/60193697:_____/18:N0000027 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Sbírka pivovarských mikrorganizmů RIBM 655

  • Original language description

    Sbírka pivovarských mikroorganizmů RIBM 655, která uchovává kulturní pivovarské kvasinky spodního i svrchního kvašení. Dále jsou ve sbírce vedeny kmeny mikroorganizmů kontaminujících pivo a pivovarský provoz - divoké kvasinky (Saccharomyces, non-Saccharomyces), mléčné bakterie a striktně anaerobní bakterie. Mikroorganizmy jsou uchovány pomocí metody kryoprezervace, na šikmých agarech (kvasinky) a zamraženy v mléce při -20°C (mléčné bakterie). Přednáška, Rada genetických zdrojů mikroorganismů a drobných živočichů hospodářského významu, Praha, 2018.

  • Czech name

    Sbírka pivovarských mikrorganizmů RIBM 655

  • Czech description

    Sbírka pivovarských mikroorganizmů RIBM 655, která uchovává kulturní pivovarské kvasinky spodního i svrchního kvašení. Dále jsou ve sbírce vedeny kmeny mikroorganizmů kontaminujících pivo a pivovarský provoz - divoké kvasinky (Saccharomyces, non-Saccharomyces), mléčné bakterie a striktně anaerobní bakterie. Mikroorganizmy jsou uchovány pomocí metody kryoprezervace, na šikmých agarech (kvasinky) a zamraženy v mléce při -20°C (mléčné bakterie). Přednáška, Rada genetických zdrojů mikroorganismů a drobných živočichů hospodářského významu, Praha, 2018.

Classification

  • Type

    O - Miscellaneous

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    10606 - Microbiology

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2018

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů