Evaluation of barley and malt
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F18%3AN0000075" target="_blank" >RIV/60193697:_____/18:N0000075 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/60193697:_____/15:#0001138 RIV/60193697:_____/16:N0000076 RIV/60193697:_____/17:N0000094
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Hodnocení ječmene a sladu
Original language description
Anatomie obilky ječmene, fyziologie klíčení obilky ječmene, rozdíly mezi obilkou ječmene a pšenice, vady a poškození obilky ječmene včetně praktické ukázky, vliv vad a poškození obilky ječmene na kvalitu sladu a piva, kvalita sladu, degradace buněčných stěn, dusíkatých látek a škrobu, homogenita modifikace, význam základních technologických znaků sladu (extrakt, Kolbachovo číslo, relativní extrakt při 45 °C, diastatická mohutnost, dosažitelný stupeň prokvašení, friabilita, beta-glukany ve sladině atd.). Přednáška - Psota, V.: Hodnocení ječmene a sladu. Plzeňský Prazdroj, a.s., Pivovar Plzeň. Beer Academy Školící modul I. Suroviny pro výrobu piva. Nošovice, 12/10/2018.
Czech name
Hodnocení ječmene a sladu
Czech description
Anatomie obilky ječmene, fyziologie klíčení obilky ječmene, rozdíly mezi obilkou ječmene a pšenice, vady a poškození obilky ječmene včetně praktické ukázky, vliv vad a poškození obilky ječmene na kvalitu sladu a piva, kvalita sladu, degradace buněčných stěn, dusíkatých látek a škrobu, homogenita modifikace, význam základních technologických znaků sladu (extrakt, Kolbachovo číslo, relativní extrakt při 45 °C, diastatická mohutnost, dosažitelný stupeň prokvašení, friabilita, beta-glukany ve sladině atd.). Přednáška - Psota, V.: Hodnocení ječmene a sladu. Plzeňský Prazdroj, a.s., Pivovar Plzeň. Beer Academy Školící modul I. Suroviny pro výrobu piva. Nošovice, 12/10/2018.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2018
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů