All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Evaluation of barley and malt

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F18%3AN0000075" target="_blank" >RIV/60193697:_____/18:N0000075 - isvavai.cz</a>

  • Alternative codes found

    RIV/60193697:_____/15:#0001138 RIV/60193697:_____/16:N0000076 RIV/60193697:_____/17:N0000094

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Hodnocení ječmene a sladu

  • Original language description

    Anatomie obilky ječmene, fyziologie klíčení obilky ječmene, rozdíly mezi obilkou ječmene a pšenice, vady a poškození obilky ječmene včetně praktické ukázky, vliv vad a poškození obilky ječmene na kvalitu sladu a piva, kvalita sladu, degradace buněčných stěn, dusíkatých látek a škrobu, homogenita modifikace, význam základních technologických znaků sladu (extrakt, Kolbachovo číslo, relativní extrakt při 45 °C, diastatická mohutnost, dosažitelný stupeň prokvašení, friabilita, beta-glukany ve sladině atd.). Přednáška - Psota, V.: Hodnocení ječmene a sladu. Plzeňský Prazdroj, a.s., Pivovar Plzeň. Beer Academy Školící modul I. Suroviny pro výrobu piva. Nošovice, 12/10/2018.

  • Czech name

    Hodnocení ječmene a sladu

  • Czech description

    Anatomie obilky ječmene, fyziologie klíčení obilky ječmene, rozdíly mezi obilkou ječmene a pšenice, vady a poškození obilky ječmene včetně praktické ukázky, vliv vad a poškození obilky ječmene na kvalitu sladu a piva, kvalita sladu, degradace buněčných stěn, dusíkatých látek a škrobu, homogenita modifikace, význam základních technologických znaků sladu (extrakt, Kolbachovo číslo, relativní extrakt při 45 °C, diastatická mohutnost, dosažitelný stupeň prokvašení, friabilita, beta-glukany ve sladině atd.). Přednáška - Psota, V.: Hodnocení ječmene a sladu. Plzeňský Prazdroj, a.s., Pivovar Plzeň. Beer Academy Školící modul I. Suroviny pro výrobu piva. Nošovice, 12/10/2018.

Classification

  • Type

    O - Miscellaneous

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    21101 - Food and beverages

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2018

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů