Sensory aging of beer and method for its rapid, mobile and objective determination
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F18%3AN0000099" target="_blank" >RIV/60193697:_____/18:N0000099 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
němčina
Original language name
Sensorische Alterung von Bier und Methode für seine schnelle, mobile und objektive Bestimmung
Original language description
Vortrag. Dieser Vortrag ist der Bieralterung und eine neue Methode für die schnelle Bestimmung von alten Geschmack gewidmet, der wegen die hohe Lagerungstemperatur verursacht ist. 92. MEBAK Tagung, Biella, Italien, 5.10.2018.
Czech name
—
Czech description
—
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
<a href="/en/project/TE02000177" target="_blank" >TE02000177: Centre for Innovative Use and Strengthening of Competitiveness of Czech Brewery Raw Materials and Products</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2018
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů