The correlation of analytical and sensorial determination of bitterness
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F19%3AN0000069" target="_blank" >RIV/60193697:_____/19:N0000069 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Korelace chemického a senzorického stanovení hořkosti
Original language description
V článku jsou porovnány výsledky hořkosti piva stanovené dle EBC 9.8 a výsledky senzorického hodnocení hořkosti - hořkost po spolknutí, kulminace hořkosti, doznívání hořkosti, charakter hořkosti. Zjištěné závislosti nejsou lineární, nicméně vypovídají o dobré shodě porovnávaných metod.
Czech name
Korelace chemického a senzorického stanovení hořkosti
Czech description
V článku jsou porovnány výsledky hořkosti piva stanovené dle EBC 9.8 a výsledky senzorického hodnocení hořkosti - hořkost po spolknutí, kulminace hořkosti, doznívání hořkosti, charakter hořkosti. Zjištěné závislosti nejsou lineární, nicméně vypovídají o dobré shodě porovnávaných metod.
Classification
Type
J<sub>ost</sub> - Miscellaneous article in a specialist periodical
CEP classification
—
OECD FORD branch
20101 - Civil engineering
Result continuities
Project
<a href="/en/project/LO1312" target="_blank" >LO1312: Sensory Research Centre in Prague and Brewhouse for research and development - sustainability and development</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2019
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
KVASNÝ
ISSN
2571-3868
e-ISSN
—
Volume of the periodical
1
Issue of the periodical within the volume
Speciální číslo
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
5
Pages from-to
66-70
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—