The use of malt from old barley varieties in microbreweries
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F19%3AN0000073" target="_blank" >RIV/60193697:_____/19:N0000073 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Využití sladu ze starých odrůd ječmene v minipivovarech
Original language description
Workshop uspořádaný v rámci projektu Výzkum a nalezení vhodné odrůdové skladby jarního ječmene požadované sladovnické kvality pro oblasti častěji postihované suchem pro výrobce sladu a piva (operační program INTERREG V-A Slovenská republika – Česká republika 2014-2020). Celodenní seminář byl uspořádán pro cílovou skupinu MSP, které vlastní minipivovary, s tématikou "Využití sladu ze starých odrůd ječmene v minipivovarech". Účastníci semináře si vyslechli přednášky na téma "Využití zdrojů genetických bank", "Výroba a kvalita sladu ze starých odrůd", "Zkušenosti se zpracováním sladu ze starých odrůd v minipivovaru". Počet účastníků 34. Všichni účastníci obdrželi prezentace v tištěné podobě. In: Záhlinice 21. 11. 2019.
Czech name
Využití sladu ze starých odrůd ječmene v minipivovarech
Czech description
Workshop uspořádaný v rámci projektu Výzkum a nalezení vhodné odrůdové skladby jarního ječmene požadované sladovnické kvality pro oblasti častěji postihované suchem pro výrobce sladu a piva (operační program INTERREG V-A Slovenská republika – Česká republika 2014-2020). Celodenní seminář byl uspořádán pro cílovou skupinu MSP, které vlastní minipivovary, s tématikou "Využití sladu ze starých odrůd ječmene v minipivovarech". Účastníci semináře si vyslechli přednášky na téma "Využití zdrojů genetických bank", "Výroba a kvalita sladu ze starých odrůd", "Zkušenosti se zpracováním sladu ze starých odrůd v minipivovaru". Počet účastníků 34. Všichni účastníci obdrželi prezentace v tištěné podobě. In: Záhlinice 21. 11. 2019.
Classification
Type
W - Workshop organization
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
—
Continuities
O - Projekt operacniho programu
Others
Publication year
2019
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Event location
Záhlinice
Event country
CZ - CZECH REPUBLIC
Event starting date
—
Event ending date
—
Total number of attendees
34
Foreign attendee count
12
Type of event by attendee nationality
EUR - Evropská akce