Production and quality of malt from old varieties
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F19%3AN0000108" target="_blank" >RIV/60193697:_____/19:N0000108 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Výroba a kvalita sladu ze starých odrůd
Original language description
Šlechtění - výběr, křížení, mutace, GMO. Význam sladovnických znaků. Co se děje v zrnu ječmene v průběhu sladování? Které sladovnické zaky charaktrerizují degradaci buněčných stěn, dusíkatých látek a škrobu. Šlechtění sladovnického ječmene ve prospěch pěstitelů a sladařů. Kvalita sladu a sladiny starých odrůd jarního ječmene. Seminář uspořádaný v rámci projektu "Research and determination of the suitable varietal composition of spring barley with the required malting quality for areas more frequently affected by drought for malt and beer producers. (Operational programme Interreg V-A - Slovakia-Czech Republic 2014-2020) in Záhlinice 21.11.2019.
Czech name
Výroba a kvalita sladu ze starých odrůd
Czech description
Šlechtění - výběr, křížení, mutace, GMO. Význam sladovnických znaků. Co se děje v zrnu ječmene v průběhu sladování? Které sladovnické zaky charaktrerizují degradaci buněčných stěn, dusíkatých látek a škrobu. Šlechtění sladovnického ječmene ve prospěch pěstitelů a sladařů. Kvalita sladu a sladiny starých odrůd jarního ječmene. Seminář uspořádaný v rámci projektu "Research and determination of the suitable varietal composition of spring barley with the required malting quality for areas more frequently affected by drought for malt and beer producers. (Operational programme Interreg V-A - Slovakia-Czech Republic 2014-2020) in Záhlinice 21.11.2019.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
—
Continuities
O - Projekt operacniho programu
Others
Publication year
2019
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů