Evaluation of alpha and beta acids of Czech hops from the 2018 harvest
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F19%3AN0000110" target="_blank" >RIV/60193697:_____/19:N0000110 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Hodnocení obsahu alfa- a beta- kyselin českých chmelů ze sklizně 2018
Original language description
Jedná se o část kapitoly 5.3 Hodnocení obsahu alfa- a beta- kyselin českých chmelů ze sklizně 2018 v odborné publikaci Chmelařská ročenka 2019 (Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, a.s., Praha, ČR, 2019, str. 325-329, ISBN 978-80-86576-83-1). Článek se zabývá screeningem obsahu alfa a beta kyselin ve sklizni českého chmele.
Czech name
Hodnocení obsahu alfa- a beta- kyselin českých chmelů ze sklizně 2018
Czech description
Jedná se o část kapitoly 5.3 Hodnocení obsahu alfa- a beta- kyselin českých chmelů ze sklizně 2018 v odborné publikaci Chmelařská ročenka 2019 (Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, a.s., Praha, ČR, 2019, str. 325-329, ISBN 978-80-86576-83-1). Článek se zabývá screeningem obsahu alfa a beta kyselin ve sklizni českého chmele.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
40401 - Agricultural biotechnology and food biotechnology
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2019
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů