Malting Barley in 2018
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F19%3AN0000112" target="_blank" >RIV/60193697:_____/19:N0000112 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Sladovnický ječmen v roce 2018
Original language description
Článek ve sborníku - V roce 2018 byly kvalitativní parametry zjišťovány z 262 vzorků podle ČSN 46 1100-5. Průměrný obsah N-látek a škrobu byl 12,5 % a 62,2 %. Přepad zrna nad sítem 2,5 mm byl 92,1 %. In: Kompendium (sborník z konference) Sladovnický ječmen 2019 "Ječmen v suchu …. A co kvalita?" Spolek pro ječmen a slad. 28.1. - 30.1. 2019. 5 - 8. ISBN 978-80-213-2918-8.
Czech name
Sladovnický ječmen v roce 2018
Czech description
Článek ve sborníku - V roce 2018 byly kvalitativní parametry zjišťovány z 262 vzorků podle ČSN 46 1100-5. Průměrný obsah N-látek a škrobu byl 12,5 % a 62,2 %. Přepad zrna nad sítem 2,5 mm byl 92,1 %. In: Kompendium (sborník z konference) Sladovnický ječmen 2019 "Ječmen v suchu …. A co kvalita?" Spolek pro ječmen a slad. 28.1. - 30.1. 2019. 5 - 8. ISBN 978-80-213-2918-8.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2019
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů