Malting barley in 2022
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F23%3AN0000070" target="_blank" >RIV/60193697:_____/23:N0000070 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Sladovnický ječmen v roce 2022
Original language description
Jakostní parametry byly hodnoceny u 241 vzorků sladovnického ječmene ze sklizně 2022 podle normy ČSN 46 1100-5. Průměrné obsahy dusíkatých látek byly 11,3 % a škrobu 63,2 %. Podíl zrna nad 2,5 mm dosáhl průměrné hodnoty 92,2 %. Kompendium 2023 (sborník referátů) "Promyšlenou agrotechnikou k vysoké rentabilitě sladovnického ječmene". Spolek pro ječmen a slad. Str. 8-10, ISBN 978-80-213-3246-1. 13.02.2023.
Czech name
Sladovnický ječmen v roce 2022
Czech description
—
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
40106 - Agronomy, plant breeding and plant protection; (Agricultural biotechnology to be 4.4)
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2023
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů