Malting barley in 2021
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F22%3AN0000085" target="_blank" >RIV/60193697:_____/22:N0000085 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Sladovnický ječmen v roce 2021
Original language description
Jakostní parametry byly hodnoceny u 264 vzorků sladovnického ječmene ze sklizně 2021 podle normy ČSN 46 1100-5. Průměrné obsahy dusíkatých látek byly 10,9 % a škrobu 64,2 %. Podíl zrna nad 2,5 mm dosáhl průměrné hodnoty 90,6 %. Hartman I., Psota V.: Sladovnický ječmen 2021 In: Kompendium 2022 (sborník referátů) "Sladovnický ječmen, stálice v turbulencích dnešní doby. Pivo nejlepší energetický nápoj!". Spolek pro ječmen a slad. 4-6, ISBN 978-80-213-3162-4.
Czech name
Sladovnický ječmen v roce 2021
Czech description
—
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
40106 - Agronomy, plant breeding and plant protection; (Agricultural biotechnology to be 4.4)
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2022
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů