All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Beer hopped with a hop-malt preparation

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F20%3AN0000027" target="_blank" >RIV/60193697:_____/20:N0000027 - isvavai.cz</a>

  • Alternative codes found

    RIV/14864347:_____/20:N0000021

  • Result on the web

    <a href="https://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0033/uv033997.pdf" target="_blank" >https://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0033/uv033997.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Pivo chmelené chmelo-sladovým preparátem

  • Original language description

    Technické řešení se týká světlého, polotmavého a tmavého piva chmeleného chmelo-sladovým preparátem pro simultánní hořčení a dobarvení piva. Pivo chmelené chmelo-sladovým preparátem je charakterizované tím, že má pH 4,5 až 5, barvu 8 až 30 EBC jednotek, obsahuje 3,5 až 4 % hmotn. ethylalkoholu, 110 až 200 mg/l chmelových polyfenolů, 25 až 35 mg/l iso-alfa hořkých kyselin, čemuž odpovídá intenzita hořkosti 3 až 4 na šestibodové škále, charakter hořkosti 2,5 až 4,0 na šestibodové škále, příjemnost chmelové vůně 3,3 až 5 na devítibodové škále a celkový senzorický dojem 3,9 až 5,5 na sestupné devítibodové škále senzorického hodnocení. Podpis licenční smlouvy 14.10.2020.

  • Czech name

    Pivo chmelené chmelo-sladovým preparátem

  • Czech description

    Technické řešení se týká světlého, polotmavého a tmavého piva chmeleného chmelo-sladovým preparátem pro simultánní hořčení a dobarvení piva. Pivo chmelené chmelo-sladovým preparátem je charakterizované tím, že má pH 4,5 až 5, barvu 8 až 30 EBC jednotek, obsahuje 3,5 až 4 % hmotn. ethylalkoholu, 110 až 200 mg/l chmelových polyfenolů, 25 až 35 mg/l iso-alfa hořkých kyselin, čemuž odpovídá intenzita hořkosti 3 až 4 na šestibodové škále, charakter hořkosti 2,5 až 4,0 na šestibodové škále, příjemnost chmelové vůně 3,3 až 5 na devítibodové škále a celkový senzorický dojem 3,9 až 5,5 na sestupné devítibodové škále senzorického hodnocení. Podpis licenční smlouvy 14.10.2020.

Classification

  • Type

    F<sub>uzit</sub> - Utility model

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    21101 - Food and beverages

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/TE02000177" target="_blank" >TE02000177: Centre for Innovative Use and Strengthening of Competitiveness of Czech Brewery Raw Materials and Products</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2020

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Patent/design ID

    33997

  • Publisher

    CZ001 -

  • Publisher name

    Industrial Property Office

  • Place of publication

    Prague

  • Publication country

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Date of acceptance

  • Owner name

    Výzkumný ústav pivovarský a sladařský,a.s.,Chmelařský institut, s.r.o.

  • Method of use

    B - Výsledek je využíván orgány státní nebo veřejné správy

  • Usage type

    A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence