Beer hopped with a hop-malt preparation
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F20%3AN0000027" target="_blank" >RIV/60193697:_____/20:N0000027 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/14864347:_____/20:N0000021
Result on the web
<a href="https://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0033/uv033997.pdf" target="_blank" >https://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0033/uv033997.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Pivo chmelené chmelo-sladovým preparátem
Original language description
Technické řešení se týká světlého, polotmavého a tmavého piva chmeleného chmelo-sladovým preparátem pro simultánní hořčení a dobarvení piva. Pivo chmelené chmelo-sladovým preparátem je charakterizované tím, že má pH 4,5 až 5, barvu 8 až 30 EBC jednotek, obsahuje 3,5 až 4 % hmotn. ethylalkoholu, 110 až 200 mg/l chmelových polyfenolů, 25 až 35 mg/l iso-alfa hořkých kyselin, čemuž odpovídá intenzita hořkosti 3 až 4 na šestibodové škále, charakter hořkosti 2,5 až 4,0 na šestibodové škále, příjemnost chmelové vůně 3,3 až 5 na devítibodové škále a celkový senzorický dojem 3,9 až 5,5 na sestupné devítibodové škále senzorického hodnocení. Podpis licenční smlouvy 14.10.2020.
Czech name
Pivo chmelené chmelo-sladovým preparátem
Czech description
Technické řešení se týká světlého, polotmavého a tmavého piva chmeleného chmelo-sladovým preparátem pro simultánní hořčení a dobarvení piva. Pivo chmelené chmelo-sladovým preparátem je charakterizované tím, že má pH 4,5 až 5, barvu 8 až 30 EBC jednotek, obsahuje 3,5 až 4 % hmotn. ethylalkoholu, 110 až 200 mg/l chmelových polyfenolů, 25 až 35 mg/l iso-alfa hořkých kyselin, čemuž odpovídá intenzita hořkosti 3 až 4 na šestibodové škále, charakter hořkosti 2,5 až 4,0 na šestibodové škále, příjemnost chmelové vůně 3,3 až 5 na devítibodové škále a celkový senzorický dojem 3,9 až 5,5 na sestupné devítibodové škále senzorického hodnocení. Podpis licenční smlouvy 14.10.2020.
Classification
Type
F<sub>uzit</sub> - Utility model
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
<a href="/en/project/TE02000177" target="_blank" >TE02000177: Centre for Innovative Use and Strengthening of Competitiveness of Czech Brewery Raw Materials and Products</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2020
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Patent/design ID
33997
Publisher
CZ001 -
Publisher name
Industrial Property Office
Place of publication
Prague
Publication country
CZ - CZECH REPUBLIC
Date of acceptance
—
Owner name
Výzkumný ústav pivovarský a sladařský,a.s.,Chmelařský institut, s.r.o.
Method of use
B - Výsledek je využíván orgány státní nebo veřejné správy
Usage type
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence